Octopus, un rellote intel•ligent per a que els infants siguin més autònoms

Establir un horari i complir unes sèrie de rutines diàries ajuda als infants en el seu aprenentatge personal i en el desenvolupament de les seves habilitats.

Els que som pares sabem que costa molt d’esforç i dedicació aconseguir que els nostres fills estableixin bones rutines en tots els aspectes de la vida, sobretot com més petits són. Amb la intenció de facilitar això arriba Octopus, un rellotge intel·ligent per a infants, que pot ser de gran ajuda a l’hora d’aconseguir que se sentin motivats per a complir amb certes tasques al llarg del dia i, per tant, contribuir a que siguin més independents.

Els pares podem programar aquest rellotge amb tot allò que desitgem que els nostres fills facin cada dia, de manera que els petits rebin un avís amb una icona gràfica a la pantalla que il·lustra l’activitat que toca fer, de manera que sabran el que toca fer sense ajuda. Això evitarà que siguem nosaltres els que hàgim d’estar darrere d’ells per recordar.

Per altra banda, té dos avantatges, un que als infants els encantarà tenir un dispositiu tecnològic i l’altra és que els permetrà sentir-se més independents, ja que tindran la impressió de fer les coses per si mateixos.

Es connecta al telèfon per mitjà de Bluetooth perquè amb la seva app programem les diferents activitats.

Tens més dubtes sobre com gestionar els hàbits i les rutines dels teus fills/les teves filles? A PAS A PAS et podem ajudar:

Tel: 636 44 20 94 /  Web: http://www.pasapas.es

Més informació

Si no et vols perdre cap de les nostres novetats pots seguir-nos a les nostres xarxes socials:

logo facebookhttps://www.facebook.com/centrepasapas
logo twiter @PasaPas_Inca

#psicologosinca #psicologiainca #psicologiasoller #psicologossoller #pedagogiainca  #logopedasoller #logopediasoller #logopedainca #pedagogiasoller #altescapacitatssoller #logopediainca #altascapacidadessoller #altescapacitatsinca #altascapacidadesinca 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *