MENTORiment

MENTORiment– Programa d’enriquiment extracurricular dirigit a alumnes identificats amb Altes Capacitats Intel·lectuals.

El PACiS i la UIB posen en marxa aquest programa dirigit a alumnat identificat amb Altes Capacitats Intel·lectuals (ACI) gestionat i coordinat pel Programa d’atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Els destinataris són alumnes identificats amb altes capacitats intel·lectuals dels centres sostinguts amb fons públics d’Educació Secundària, Batxillerat i FP Grau Mitjà i Superior de les Illes Balears.

Per a l’alumnat procedent de Menorca, Eivissa i Formentera hi haurà la possibilitat de gaudir d’ajudes per al transport de l’estudiant i un/una acompanyant en cas de ser menor d’edat, que es concretaran un cop sigui seleccionat per participar.

MENTORiment pretén propiciar un enriquiment extracurricular a l’alumnat identificat amb altes capacitats intel·lectuals de tercer i quart curs d’ESO, de Batxillerat i de FP de grau mitjà i superior de la nostra comunitat autònoma per tal de poder desenvolupar el pensament divergent, estimular la motivació intel·lectual, i potenciar les seves capacitats intra i interpersonals, mitjançant la formació i tutorització per part de professorat de diferents estudis de la UIB.

Consulteu el programa dels tallers extracurriculars, febrer-maig 2018.

La matrícula és fins el 26 de gener de 2018.

Per a més informació demanar-la al centre educatiu.

Tens sospites de què el teu fill/a sigui d’altes capacitats? A PAS A PAS el podem ajudar:

Tel: 636 44 20 94 Web: http://www.pasapas.es

Més informació: http://pasapas.es/infants/psicologia-educativa-i-pedagogia/

Detectar infants amb altes capacitats

Si no et vols perdre cap de les nostres novetats pots seguir-nos a les nostres xarxes socials:

FACEBOOK
TWITTER

#psicologosinca #psicologiainca #psicologiasoller #psicologossoller #pedagogiainca #logopedasoller #logopediasoller #logopedainca #pedagogiasoller #altescapacitatssoller #logopediainca #altascapacidadessoller #altescapacitatsinca #altascapacidadesinca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *